Wanted #28

Már egy ideje elfogyott a kedvenc sminkfixálóm az e.l.f-től. Azóta a p2 nevű német drogériás márka sminkfixálóját használom (amiről sok-sok áradozást láttam német blogokon), de nem vagyok teljes mértékben kibékülve vele. Inkább frissítő arcpermetnek nevezném, arra végülis jó, de azért nem ájultam el tőle. Az e.l.f-et egyébként újra is venném, meg nem is, de mivel úgyis rengeteg féle van a piacon, így inkább körbenéztem. Rögtön meg is akadt a szemem a NYX két újdonságán: az egyik matt arcot eredményez, a másik pedig egy kicsit fényesebb, természetesebb hatású. Szuper ötlet ez a két finish, igaz nekem csak a mattra lenne igazából szükségem, mert a fényesedést megoldja a bőröm magától, de akinek pl száraz a bőre, annak ez is egy kellemes megoldás lehet. Darabja egyébként 8$, szerintem nem is vészes. Persze azért elfújkálom a p2-t, és próbálok valami jót is keresni benne, de szívesen kipróbálnám a NYXet is a jövőben.

English: It's been a while since I used up my loved e.l.f. fixing spray and I'm still longing for it. Right now I use a fixing spray from p2, a German brand, and it's safe to say that I'm not a fan (although I've seen many praising posts about it on German blogs). It's not really a fixing spray, as it doesn't really hold my make-up as well as the e.l.f. stuff did. I'd rather call it a freshening spray. So I've been looking around for a new fixing spray to try, and I came across these new products from NYX. These come in two types: a matte and a dewy finish. Since my skin can take care of the dewy look on it's own, I'm more interested in the matte finish, but it's a really cool idea to have the option. They are 8$ each, quite inexpensive I think. For now I'll use up my p2, but I'll keep an eye on NYX, and I'd love to try this one in the future.

2 comments :

  1. Az Urban Decay All Nighter fixing spray-nél még nem találtam jobbat, 2 fújásnyi és moccanthatatlan a smink egy egész napon át, gyakorlatilag bombabiztos. Bárcsak lenne olcsóbban ugyanez a minőség... :( :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát jól hangzik, de én az olcsóságot tartom szem előtt, legalábbis a fixing spray esetében mindenképp. De ki tudja, a NYX úgyis szeret koppintani innen-onnan, hátha megnézték az UD összetevőlistáját ;)

      Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!