Wanted #27

Régen írtam már Wanted posztot, hiányzott! Mostantól igyekszem minden vasárnap frissíteni, és megmutatni, hogy adott héten milyen érdekességet találtam, mi mozgatta meg igazán a fantáziámat. A héten az évkezdéssel új hónap is kezdődött, ami azt jelenti, hogy jönnek az infók a Catrice háza tájáról. Nagyon sok újdonság lesz, rögtön kapunk egy limitált kollekciót, ami a Neo Geisha nevet viseli, és van benne néhány ígéretes dolog. Sajnos egyelőre nem tudom, hogy jön-e hozzánk. 

A teljes csapat, nagy és sokmindent lefedő kollekció, a körömlakktól a szemfestékekig.Ami nekem leginkább tetszik:
Lip and Cheek Colours - nem biztos, hogy tudnám mindet viselni is, de annyira szépek így együtt. Az ajakecset pedig nagyon extra, mintha tradícionális japán ecsettel lenne dolgunk, csodaszép. A tusmatrica is elég kívánatos, mindig is érdekelt, hogy vajon működnek-e az ilyen felragasztós dolgok (bár gyanítom egy bulinál tovább nem nagyon).

A februári szortimentfrisssítés darabjai is napvilágot láttak, rengeteg újdonság érkezik. Természetesen a Catrice sem maradhat ki a BB krém lázból, kíváncsi vagyok nagyon.


Kapunk egy nude palettát is, és ismerve a Catrice minőséget szerintem egy nagyon jó termékre számíthatunk! Fogadjunk, hogy lesz benne MAC hasonmás is!  :-)


A kis tégelyes korrektorok is betaláltak nálam, remélem lesz elég világos szín. Mellesleg kísértetiesen emlékeztetnek a Benefit Boiing-ra.


Csak 3 új rúzs lesz, de így kép alapján mindegyik jöhetne. Talán a jobb szélső izgatja a fantáziámat leginkább, a Cyndire hasonlít <3.


Hiányoznak itthon a droégriákból a színes szemceruzák! Ki tudja, talán lesz egy NYX minőség, minden esetre a színekből máris tudnék válogatni.Még egy Matt bronzosító is lesz az újdonságok között, erre nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Bár az van rajta, hogy medium skin, talán mégsem lesz túl sötét, és én is viselhetem.

Ez egyszerűen nem fair a Catricetől, hogy mindig ilyen jó cuccokat találnak ki, és akkor még a limitált kollekciók sehol sincsenek, pedig abban is erős a márka.

A megszűnő termékek listáját már a Catrice honlapján is megtaláljátok ide kattintva.

A héten egyébként kaptam sok-sok infot az Essence újdonságairól is, ott is nagyon sok szuper szuper dolog várható. Hamarosan róluk is beszámolok!

Titeket mi érdekel leginkább? Mi az, amiről mindenképp írjak?

English: Wanted posts are back!  I really missed it, so from now on I try to collect my favorite new things every week. Let's begin with a new Catrice Trend Edition, which is called Neo Geisha. My favorites are the Lip and Cheek Colours, the lip brush (with traditional Japanese bonding - so cool!), and the eyeliner stickers - wonder if they work. I don't know yet whether it's coming to Hungary or not.

In February/March a lot of new things will appear at the Catrice counters, just to name a few: BB Cream, nude palette, a creamy concealer in a small pot (awww, so cute), bright lipsticks for spring/summer (with a possible Cyndi dupe), colorful eyeliners, and a matte bronzer. Of course there's a ton more, but these are my favorites and I will definitely check them out once they're available. 
Catrice is always so irresistible, it's actually quite annoying, that I can always always find a great thing on the shelves...
You can see a list of discontinued products by clicking here.

Also I received info about the Essence newbies, oh boy, so great products are coming! Will write about them later!

Anything exciting for you at Catrice?

Follow my blog with Bloglovin

8 comments :

 1. A Catrice Nude palettáját kíváncsian várom, a tégelyes korrektor is jöhet! A rúzsokkal már óvatosabb leszek mert volt egy pár melléfogásom..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melyikek nem váltak be a rúzsok közül?

   Delete
 2. A kis natúr paletta mindenképpen kell és a még korrektor tetszetős. A Geisha kollekció is érdekelne, remélem lesz itthon is. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valahogy annyira az az érzésem, hogy nem :( De ne legyen igazam!

   Delete
 3. a bb krémre én is kiváncsi vagyok :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Német oldalakon olvastam, hogy lesz olyan jó, mint a sokak által kedvelt Infinite matt alapozó, ami ugye most meg is szűnik. Hát lássuk :)

   Delete
 4. a TE igazán pink lip and cheek colourját biztosan megnézem majd közelebbről, nagyon régóta szeretnék ilyen bugyirózsaszín pirosítót :)
  (roni)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!