Dorothy Who?


Életem első China Glaze lakkjának természetesen egy kék szépséget kellett választanom. Szerintem jól tettem. Egyszerűen mesésen tündöklő ez a lakk, nem csoda, hiszen az Óz a nagy varázsló kollekció része volt, és Dorothy Who? névre hallgat. Máris hatalmas kedvenccé lépett elő, télen-nyáron ezt fogom feltenni, az tuti. Nagyon érdekes szín egyébként, mert van egy egészen sötétkék arca is, de tud egészen világos is lenni, amikor a fényben megcsillannak a benne lévő ezüst/türkiz csillámok. 
Szerintem nagyon jó az állaga, hamar szárad és két rétegben teljesen fed. Lemosni nem kis munka, még a hiper-szuper Isana lemosó is elég nehezen bírkózik meg vele. Ennek ellenére elég hamar elkezdett kopni is, pedig a csilllámos lakkok szoktak a ragaszkodóbbak lenni, szóval ez furcsa...Lehet, hogy extrém körülmények játszottak közre? Egyébként ebben a kollekcióban található a China Glaze egyik legismertebb lakkja, a Ruby Pumps is, a Dorothy Who? pedig ennek a tökéletes párja.
Nem mondom, hogy most aztán rohanok és megveszek minden lakkot a CG-től, (bár a Capitol Coloursért még fáj kicsit a szívem), de biztosan szemmel tartom őket továbbra is.

English: Oh wow, what a polish! This is my first ever China Glaze nail polish, and I think I chose very well. I'm a huge fan of blue nail polish, of course my first had to be a blue one. It is such a beautiful mid-toned blue with amazing turquoise and silver glitter. It is super sparkly, so I can't take my eyes off of it, especially in sunlight. I'm also quite happy with the formula, it's smooth, easy to apply, and it's opaque in two coats. The only downside is that it's really hard to remove, and it started to chip fairly soon, which for a glitter polish is a little odd. Otherwise hands down to China Glaze for creating this beauty, I'll keep an eye on them from now on.

31 comments :

 1. Gyönyörű, nem szeretem a kék színt de ez mesés :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon szép ez a szín! :)

  ReplyDelete
 3. áááááá, nagyon szép! nekem talán inkább nyári, de végül is nem is... :) be lehet itthon vmi boltból/webshopból szerezni c. g. lakkokat, vagy külföldről kell?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Van talán itthon egy webshop, perfect nails? Esetleg náluk. Én a beautyjointról rendeltem.

   Delete
  2. Fordítva: http://nailperfect.hu

   Delete
  3. Köszi Kriszta! Beautyjoint végéről lemaradt először a t, nagyon vicces oldal jött be és szintén kenceficés, már amenynire ki tudtam silabizálni. :)
   Nail perfectet nem ismertem, viszont a P. N. az Orly lakkok miatt szívlelt hely. :)

   Delete
  4. Nem ismerem én sem őket, csak rákerestem és ezt dobta a gugli. :) Nekem eddig a PN is kimaradt sajnos. Vagy nem sajnos ;)

   Delete
 4. Örülök, hogy ekkora siker nálatok is! :)

  ReplyDelete
 5. Ez gyönyörű, egyszerűen tökéletes, miért nem láttam én még ezt sehol? :D Nagyon szép! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azért, mert mindenki a Ruby Pumpsról beszél csak! :D

   Delete
  2. Ez mérföldekkel szebb annál.:) Jó választás volt.

   Delete
 6. Hú ,ez tényleg gyönyörű :O :)))

  (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

  ReplyDelete
 7. Mit mondhatnék? Pompázatos! :-)

  ReplyDelete
 8. Ohh hát ez valami eszméletlenül káprázatosan csodálatos :DD

  ReplyDelete
 9. Anyám, micsoda színe van! =)

  ReplyDelete
 10. Csatlakozom az ámuldozók táborához. :) Mesés *_* O.O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem olyan Hamupipőkés. :D Ha jobban belegondolok. :D

   Delete
 11. Ennél szebb kéket még nem láttam, főleg nem körmökön.

  http://berni-fashion.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 12. Gyönyörű ez a szín! Nyárra el tudnám képzelni! :)

  ReplyDelete
 13. Ez gyönyörű, én is szeretném! :)

  ReplyDelete
 14. waaaaaa!!! ez kesz varazslat!!!
  http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!