Kánikulafrizura

Már ezer éve készültek ezek a fotók, mivel páran kértétek, hogy mutassam meg a frizurámat, ami az egyik Instagramos képen szerepelt. Nyáron gyakran hordtam így a hajamat, kicsit kevésbé uncsi, mint egy sima lófarok ráadásul a frufru is remekül eltüntethető ezzel a technikával. Valamivel könnyebb volt így elviselni a forróságot, és talán a következő pár napban még lesz alkalmatok kipróbálni. :)
Hátul többféleképpen is befejezhetjük: itt most épp egymáshoz fontam a két oldalról jövő részt, és letűztem, de volt, hogy csak simán összefogtam hajgumival, és egy-egy virágos csattal rögzítettem a fonatok végénél, biztos, ami biztos. 
Tényleg öt perc alatt megvan, még a kezem sem fárad el a csavargatástól. Én ez alapján a Youtube videó alapján tanukltam meg, pofonegyszerű, a csajszi jól megmutatja. :)

Kipróbálja valaki esetleg?

10 comments :

 1. De szupi ez a haj! Köszi a videót! =)

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó ez a haj! :D Én is sokat hordtam oldalra fonva, mert növesztem le a frufrumat, és tényleg praktikusan el lehet vele tüntetni! :)

  ReplyDelete
 3. Tényleg nagyon szép! Nekem is kb ilyen hosszú hajam van, és mindig bajlódom vele, hogy feldobjam valahogy. Tuti kipróbálom majd! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ugyanígy vagyok, de a youtube tényleg arra buzdít, hogy ne csak összefogjam reggel a hajamat és indulás, és ez sem tart sokkal tovább :)

   Delete
 4. wow, gyönyörú a hajad színe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, bár épp átmenetben van, szóval még nem az igazi szerintem.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!