Summer of 2012 Nail Challenge - Summer of Sun and the Sea

Elérkeztünk az utolsó körmös kihíváshoz, ezúttal egy igazán nyári témát hoztunk: Summer of Sun and the Sea. Méltó lezárása a nyárnak egy igazi nyaralós, csobbanós manikűr, még az időhöz is passzol. Kár, hogy nem a tengerparton hűsölve készíthettem el. :-)


Elég ovis lett a rajz, főleg a napocska, de nekem tetszik. Szabad kézzel rajzoltam őket egyébként, azért is ilyen kis szerencsétlenebb némelyik.
A tenger viszont nagyon szupi lett, viszont ebben volt segítségem is: hullámos ragasztócsíkkal oldottam meg a minta kialakítását, így lettek tök egyformák és szépek a hullámok.Essence - Choose me! + Born Pretty Store nyomdázós lakk + IsaDora - Dazzling Ocean

Nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben a kihívásban, feldobta egy kicsit a nyaramat, és így legalább volt némi motivációm is a színes körmökre és arra is, hogy írjak néha. Remélem lesz karácsonykor is hasonló sorozat! :-)

Nézzetek be a többiekhez is:

8 comments :

 1. Szerintem nagyon cuki lett, nekem nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 2. Hullámos ragasztócsík? Na erről még nem hallottam. Szerintem nagyon cukik lettek a napocskák. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fogok róla írni, Ebay szerzemény :)) Köszi :)

   Delete
 3. Nagyon aranyos manikűr lett :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon tetszik, az essence lakk pedig gyönyörű! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!