Summer of 2012 Nail Challenge - Summer of Happiness

Eheti témánk a Boldogság Nyara. Nekem nyáron a boldogság nem más, mint az eső. Imádom az illatát, hogy  ugyanúgy mehetsz szandálban, mintha sütne a nap, szeretem a kopogást, a villámlást - ezekre csak nyáron van esély. Így hát az esőt próbáltam meg megfesteni. Sajnos kicsit későn álltam neki a dolognak, így nem lett a legfényesebb, de nekem elég jól visszaadja a nyári zivatarok hangulatát.  


Persze kéket használtam alapként, mi mást...Ez egy új lakk a készletemben, még nem is volt időm rendesen kipróbálni, úgyhogy már az boldogság, hogy végre használhattam. Egy meseszép sötét teal lakkról van szó, amit az Yves Rocherban szereztem, és annyira döbbenetes: egyetlen rétegben teljesen fed, és nagyon gyorsan meg is szárad.
Ezt némi arannyal dobtam fel, ami persze ezüstnek álcázza magát a képeken. Végülis nem csalás, mert valóban egy hideg arany színről van szó, ami csak sötétben vagy lámpafénynél tűnik aranynak. 
A minta pedig már régi vágyam volt, a chevron ugyanis nagy kedvencem. Sajnos nem lett tökéletes, még van mit gyakorolni a stampingen is. Valahogy ez a minta adta nekem vissza az esős délutánt leginkább, nem akartam klisésen cseppeket festegetni.

 Itt talán valamivel jobban aranynak látszik a gyűrűsujjam.

 Revlon - Gold Coin és Yves Rocher - Vert Canard

Remélem tetszik nektek, még ha nem is kirobbanóan vidám és boldog nyári manikűr! :)

Nézzétek meg a többiek alkotásait, biztosan lesz sok-sok egészen fantasztikus:


8 comments :

 1. De jó ez a kék szín és a minta is szuper! Nem értem miért mondod h nem "tökéletes", szerintem nagyon jó! :)

  ReplyDelete
 2. Csodás! Pont most volt délután egy olyan zápor, hogy csak álltam kint a teraszon és élveztem a látványt, az illatokat.. meg tudlak érteni miért pont ezt ragadtad meg a nyári boldogságból. :):)

  ReplyDelete
 3. Szerintem is nagyon jól sikerült a chevron minta, nekem sosem ilyen szép a nyomdázás. Nagyon tetszik!!!:)

  ReplyDelete
 4. Én is az esőt imádom a legjobban a nyárban, bár nekem eszembe se jutott megalkotni :) Nagyon klassz lett :))

  ReplyDelete
 5. Nagyon szép lett a nyomdázás és a végeredmény is tetszik (annak ellenére, h én a nyári záport annyira nem kedvelem, mert utána csak fülledt meleg marad, a nagyobb esőt meg nem tudom nyári záporként definiálni:)).

  ReplyDelete
 6. Nekem nagyon tetszik, és sokkal jobb így nyomdázva, mintha esőcseppeket próbáltál volna csinálni. Én is imádom a viharokat, a zuhét, a villámot és a mennydörgést. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!