Korall rúzsok


A nyár színe immár sok éve a korall. Ezerféle árnyalatban kapható, könnyed szín, ami rengeteg nyári kollekcióban jelenik meg újra és újra. Megvan benne a piros vidámsága és a barack vagy rózsaszín lágysága, így mindenkinek jól állhat. Sokáig azt gondoltam, hogy nekem nem annyira áll jól a vörös hajam miatt, valahogy mintha ütné egymást a két szín. De aztán így vagy úgy csak bekúszott néhány korall színű rúzs a sminkes fiókomba, most őket mutatom meg.


A négy rúzs elég különbözőnek tűnik, de mind a korall családba tartozik, csak egyikük erősebb, másik meg lágyabb, áttetszőbb szín.

1. Sleek - Papaya Punch - Ez egy matt, szinte már neonos korall. Imádom. Annyira durva színe van, utcára még nem mertem kimenni benne. :) De ITT már láthattátok rajtam. Egy kicsit sajnos szárít a matt hatás miatt, de a szín mindent visz.

2. Mac - Ever Hip - Nagy vágyam volt ez a rúzs, mert pont azt a halvány korallt képviseli, amit még simán tudok viselni bárhova. Eléggé rózsaszínesnek tűnik és gyengusnak is így a többihez képest, de ez tényleg egy igazi korall. Nagyon krémes és kellemes viselni, egy kicsit talán lehetne pigmentáltabb is, hogy ne látszódjon alatta át a szám színe, de még így is nagy kedvencem. 

3. Barry M - Sunset - Csak egy teszterem van ebből a rúzsból, de ez semmit nem von le az értékéből. Nagyon hasonlít a színe a Sleekhez, de ez nagyon kellemes krémes, és gyönyörű. Szerintem élőben jóval világosabb és rózsásabb, itt teljesen pirosnak tűnik.

4. Sans Soucis - Intense Coral - Őt nemrég kaptam a Sans Soucis bemutatón, a teszterek közül rögtön kiszúrtam és őt kértem. Ez egy csillámos verzió, és tényleg intenzív, ezt mondanám a legsötétebbnek mind közül. Elég jó a fedése is, az illata pedig egy picit émelyítően rágógumis, de sajnos nagyon gyorsan kopik, és a csillámok miatt nem is szépen. Kézen valahogy nem tűnt ennyire csillámosnak a rúzs, mint feltéve és mivel nem a kedvencem ez a típus, így nem is szívesen nyúlok utána. Kár, mert a színe amúgy tetszik és maga a rúzs is szuper lenne. Annak talán jó választás lehet, aki kifejezetten a csillámos rúzsokat szereti. 

Hát ennyi az én kis korall rúzskollekcióm, persze még nagyon szeretnék beszerezni néhány másik darabot is pl a Kiss Kiss Hibiskisst a Catrice-től, vagy a Crosswirest a Mactől, és még folytathatnám a sort. :-)

Neked mi a kedvenc korallod?

9 comments :

 1. A 2. és a 4. csodaszép.

  A készletemben a Bobbi Brown Miami Coral rúzs a kedvencem. :)

  ReplyDelete
 2. 2. tetszik a legjobban :)
  http://vogueandlife.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 3. Én még nem merek egyelőre erősebb rúzsokhoz nyúlni, de a harmadik, a Barry M nagyon tetszik, szívesen megnézném felkenve is. ^^

  ReplyDelete
 4. Nekem is a 2. rúzs színe tetszik a legjobban :)
  Nálam még új színnek számítanak a narancsos-korallos rúzsok de kezdem megszeretni.

  ReplyDelete
 5. Hát persze, hogy a MAC a kedvenc. Egyszer úgy lennék egy MAC termék tulajdonosa :)

  ReplyDelete
 6. Na, olyat szeretnék mint a 2. csak kicsit barátságosabb áron, de hát nem találok :(

  ReplyDelete
 7. A második a legjobb. ;) Talán még a negyedik. De a másodikkal ellenék. :)

  ReplyDelete
 8. az ever hip örök (plátói) szerelmem.

  ReplyDelete
 9. Az én kedvenc korall rúzsom egy Essence rúzs. Nem felső kategória, de nagyon finom illata van, és még hidratál is egy kicsit :)
  http://evivilaga.blogspot.hu/2012/05/korall-koromlakk.html

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!