Júliusi kedvencek

Időben vagyok, jeeeeee! :) Az ok, amiért most ennyire időben meg tudom írni ezt a bejegyzést, nem más, mint hogy annyira röhejesen kevés kedvencem van, hogy nem volt nagy kunszt egy csoportképet lőni róluk. Amúgy is mindig elöl vannak, szóval tényleg igazi, sokszor használt, imádott kedvencek.


1. C&A napszemüveg: végre találtam egy szuper formájú cicás napszemüveget. A nagy kedvenc H&M-es darabom sajnos nagyon gyorsan elkezdett repedezni, és mivel nem szeretném, hogy egyszercsak a szememben landoljanak a törmelékek, új után néztem. Viszont annyira megkedveltem a cicás formát, hogy csak és kizáólag ilyet szerettem volna venni. Míg végre találtam egyet, és imádom!

2. MAC - Bare Study paint pot: Csodaszép fényes és pezsgőszínű, simán jó napközben is, kicsit összeszedettebbé teszi az egész arcomat.

3. MAC - Something Special krémpirosító: Nagy vágyam volt ez a szín, kellemes korall, épp csak egy picit erős, de nyárra ez pont jó. Nagyon tartós, és szuperül eloszlatható. Azt gondoltam, hogy van már hasonló színem, de igazából nincs, úgyhogy örülök, hogy lecsaptam rá.

4. MAC - Viva Glam Cyndi: Kimondhatatlanul vágytam erre a rúzsra. Mivel limitált volt, persze már csak egy blog sale-en tudtam megszerezni, de irtó nagy öröm volt, miután számtalanszor lemaradtam már róla. Kellemes, eperpiros szín, egyáltalán nem erős, inkább kicsit áttetsző szín. Komolyan, minden nap feltettem, annyira imádom!És nagyjából ennyiből állt mostanában a sminkem (oké, még szempillaspirál) ennél többhöz egyszerűen nincs erőm reggelente és a meleg miatt igazából értelme sincs bármi mással vesződni.

Hát ennyi volt a júliusom, remélem nálatok több dolog volt porondon :)

6 comments :

 1. Az a cicás napszemcsó nagyon tetszik, felvéve s megmutatnád? :)

  ReplyDelete
 2. A cicás napszemüveg nagyon jó! Én is a C&A-ban vettem egyet, csak azon egy kis masni is van! :-)

  ReplyDelete
 3. Teljesen ilyen az én Bijou Brigitte szemüvegem is, és imádom, pedig nem vagyok nagy napszemüveges.

  ReplyDelete
 4. Mivel szemüveges vagyok, ritkán hordok napszemüveget, de nagyon aranyos ez a cicás forma és én is megnézném felvéve :)

  ReplyDelete
 5. A MAC Bare Study paint pot nagy vágyam, sok helyen láttam már, örülök, hogy te is jó dolgokat írtál róla. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!